AlfaVit

ЕНЦИКЛОПЕДІЯ

ВІТАМІНІВ, МІНЕРАЛІВ ТА ІНШИХ КОРИСНИХ РЕЧОВИН

Лікопін

Багаті на Лікопін:

помідор, томатна паста та сік, солодкий червоний перець, кавун, грейпфрут, папайя, гарбуз, хурма; фрукти та овочі червоного кольору, які перед вживанням пройшли термічну обробку.

Лікопін є необхідним для:

  • антиоксидантного захисту організму, зниження окисного стресу, боротьби з передчасним старінням;
  • активізації процесу травлення і боротьби із зайвою вагою;
  • зниження ризику розвитку раку передміхурової залози, шлунка і легень;
  • профілактики хвороб серця та судин;
  • покращення живлення сітківки, уповільнення перекисних процесів в тканинах, в тому числі в кришталику;
  • нормалізації обміну холестерину;
  • зміцнення стінок капілярів і судин;
  • підтримання нормальної роботи печінки.

При нестачі Лікопіну:

  • підвищується ризик серцево-судинних та онкологічних захворювань;
  • погіршується стан шкіри і волосся;
  • спостерігається погіршення зору, спричинене, зокрема, витонченням сітківки ока.

Міститься у вітамінно-мінеральних комплексах:

АлфаВіт® для Чоловіків, АлфаВіт® 50+.