AlfaVit

ЕНЦИКЛОПЕДІЯ

ВІТАМІНІВ, МІНЕРАЛІВ ТА ІНШИХ КОРИСНИХ РЕЧОВИН

Бурштинова кислота

Багаті на Бурштинову кислоту:

устриці, кисломолочні продукти; соняшникова олія, насіння, аґрус, виноград, ячмінь, смородина, спаржа, пивні дріжджі.

Бурштинова кислота є необхідною для:

  • поліпшення роботи ендокринної системи;
  • обміну речовин;
  • покращення енергетичного обміну;
  • прискорення виробництва імунних клітин;
  • активізації імунітету;
  • підвищення працездатності;
  • зниження зайвої ваги;
  • антиоксидантного захисту, виведення вільних радикалів з організму.

При нестачі Бурштинової кислоти:

  • з’являється відчуття постійної втоми та слабкості;
  • знижується імунітет;
  • спостерігається низька розумова діяльність;
  • збільшується вага тіла.

Міститься у вітамінно-мінеральних комплексах:

АлфаВіт® Діабет, АлфаВіт® у Сезон Застуд.