AlfaVit

ЕНЦИКЛОПЕДІЯ

ВІТАМІНІВ, МІНЕРАЛІВ ТА ІНШИХ КОРИСНИХ РЕЧОВИН

Ліпоєва кислота

Багаті на Ліпоєву кислоту:

субпродукти (печінка, нирки, серце), м’ясо, курячі яйця, молочні продукти; брюссельська капуста, зелений горошок, квасоля, шпинат, броколі, томати, дріжджі.

Ліпоєва кислота є необхідню для:

  • підсилення здатності організму утилізувати цукор з крові;
  • нормального обміну вуглеводів, білків та жирів;
  • попередження порушень у роботі печінки;
  • запобігання появі злоякісних пухлин;
  • активізації процесу насичення мозкової тканини киснем;
  • прискорення процесів виділення і виведення жовчі;
  • зміцнення імунітету;
  • антиоксидантного захисту, виведення вільних радикалів з організму;
  • підвищення вироблення енергії в м’язах і зниження відкладання жиру в організмі.

При нестачі Ліпоєвої кислоти:

  • розвиваються порушення у функції печінки;
  • турбують часті судоми м’язів у нижніх кінцівках;
  • з’являється ризик виникнення атеросклерозу;
  • підвищується схильність до інфекційних хвороб.

Міститься у вітамінно-мінеральних комплексах:

АлфаВіт® Діабет, АлфаВіт® у Сезон Застуд.