AlfaVit

ЕНЦИКЛОПЕДІЯ

ВІТАМІНІВ, МІНЕРАЛІВ ТА ІНШИХ КОРИСНИХ РЕЧОВИН

Кверцетин

Кверцетин – природна сполука із числа флавоноїдів, яка відповідає за колір деяких овочів і фруктів. Серед флавоноїдів кверцетин через особливості молекулярної будови є одним із найбільш сильних антиоксидантів.

Багаті на Кверцетин:

цибуля (особливо червона), бузина, журавлина, червоний виноград, брусниця, томати, броколі, малина, чорниця, обліпиха, цвітна та білокачанна капуста, червоне вино, оливкова олія.

Кверцетин є необхідним для:

  • профілактики запальних захворювань ротової порожнини, зокрема стоматиту, пародонтозу;
  • захисту судин від пошкоджень та розтягнень;
  • профілактики атеросклерозу;
  • стабілізації рівня артеріального тиску, запобігання утворенню тромбів;
  • запобігання виникненню алергій;
  • прискорення загоєння ран;
  • активізації роботи імунної системи, захисту організму від дії бактерій і вірусів;
  • антиоксидантного захисту, гальмування процесу старіння клітин шкіри, рогівки ока, міокарда.

Міститься у вітамінно-мінеральних комплексах:

АлфаВіт® Косметик.