Корисно знати
ЕНЦИКЛОПЕДІЯ
ВІТАМІНІВ, МІНЕРАЛІВ ТА ІНШИХ КОРИСНИХ РЕЧОВИН
Параамінобензойна кислота
Параамінобензойна кислота – необхідний вітамін групи B, основні корисні властивості якого полягають в активізації кишкової флори – для розвитку і росту корисних мікроорганізмів (біфідо- та лактобактерій), що своєю чергою сприяє виробленню вітаміну В9 (фолієвої кислоти).
Багаті на Параамінобензойну кислоту:
субпродукти, риба, риб’ячий жир, молочні продукти, вершкове масло; висівки, болгарський перець, картопля, морква, гриби, пивні дріжджі.
Параамінобензойна кислота є необхідною для:
Міститься у вітамінно-мінеральних комплексах:
АлфаВіт® Косметик.